Meet the team

George Ursachi
George Ursachi este Analist Senior de Cercetare pentru un grup de companii din UK, în domeniul Sănătate Publică – Siguranța Rutieră. Este doctor în Stiinte Politice, specializarea Marketing și licentiat în Economie și Comunicare și Relații Publice.


În ultimii ani George a fost implicat în dezvoltarea și implementarea de proiecte în Europa, Africa, Asia, Australia și America, variind de la proiecte implementate împreună cu organizații guvernamentale ori cu organizații supranaționale, până la proiecte locale, adaptate și create pentru specificul unei regiuni, a unei localitati sau a unui cartier. 

Pasiunea sa vizează întelegerea comunităților, a interactiunii dintre oameni și mediu, a motivelor din spatele ‘conflictelor’, vizând dezvoltarea de intervenții pentru a depăși acele elemente și a crea bun social. Un astfel de proiect, axat pe înțelegerea caracteristicilor soferilor care sunt implicați în accidente în timp ce sunt sub influența alcoolului, i-a adus lui George, din partea Forumului Internațional pentru Transporturi, prestigiosul premiu Tanarul Cercetator al anului 2018 in Transporturi. În cadrul RO100, George a făcut parte din comunitatea tematică Transport și Infrastructură și în prezent este membru în Consiliul Director