Meet the team

Cristiana Zăgreanu – Cristea
Cristiana Zăgreanu-Cristea este licențiată în sociologie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și deține un masterat în domeniul Afacerilor europene și a managementului de programe din cadrul Facultății de Studii Europene ale aceleiași universități. 


Din 2010 începând a beneficiat de o experiență în managementul fondurilor europene pentru programele de dezvoltare a capitalului uman, fiind consultant fonduri europene în cadrul unei firme de profil din Cluj-Napoca, cât și a programului national de dezvoltare rurală (PNDR) prin intermediul Grupurilor de Acțiune Locala (GAL). Aici principalele responsabilități au fost: elaborarea de Strategii de Dezvoltare Locală, elaborarea proiectelor de cooperare, evaluare de proiecte pentru micii fermieri și producători locali cât și de conservare a patrimoniului rural. Din septembrie 2018, își administrează și crește propria firmă de formare și consultanță fonduri europene din municipiul Bistrița. 


Cristiana, este una dintre cele cinci persoane care în mai 2018 au constituit Comunitatea locală RO100 Bistrița, iar momentan este moderatorul comunității. Iubește voluntariatul, activitate care o desfășoară constant în cadrul diverselor organizații neguvernamentale de la nivel local și internațional, de peste 10 ani și crede cu tărie în dezvoltarea civică a României. Cristiana este membră în Consiliu Director al RO100.