Mesaje către comunitatea RO100

Echipa Platformei România100 mulțumește tuturor voluntarilor care și-au depus candidatura pentru a se implica în una sau mai multe dintre cele 15 comunități tematice în jurul cărora se vor concentra proiectele noastre. Am primit peste 7.000 de CV-uri până la finalul lunii mai iar înscrierile sunt deschise în continuare.

În aceste zile, moderatorii fiecărui domeniu, parte din echipa Platformei, intră în dialog cu voluntarii și le descriu modalitatea de lucru pentru perioada următoare.

Astfel, veți primi un mesaj pe fiecare domeniu pe care l-ați indicat la înscriere și veți rămâne în legătură cu moderatorii acestuia.
Mai multe detalii despre comunități și moderatori puteți găsi aici.
 
Care sunt etapele următoare?

 
Până pe 15 iunie, membrii actuali ai Platformei vor elabora documente de reflecție pe fiecare domeniu tematic, care va descrie problemele specifice și posibile soluții. Nu în ultimul rând, ne propunem să aducem în atenție câteva întrebări ale căror răspunsuri ne vor ajuta să structurăm împreună viziunea Platformei România 100.

Vă vom transmite acest document și veţi avea posibilitatea să contribuiți cu idei și propuneri, ca parte procesului de reflecţie, până pe 15 iulie. O serie de evenimente online și offline va completa acest proces.

Pentru că am primit un număr foarte mare de CV-uri și, pentru că acordăm o atenție deosebită fiecărei candidaturi, estimăm că analiza acestora se va încheia în luna septembrie.

Este important să știți că vom selecta inițial o parte dintre voluntarii înscriși pentru a face parte din echipa de lucru a fiecărei comunități tematice, urmând ca acest proces să fie continuat prin selecții periodice. 
Această selecție se va face în urma analizei CV-ului, a activității și a gradului de implicare în procesul de reflecție descris mai sus.

Toţi aceia dintre dvs. care şi-au manifestat interesul de a se implica, trimiţând CV-ul, vor putea contribui la activităţile Platformei, fie la nivelul comunităţilor tematice, fie la nivelul comunităţilor teritoriale.  

Începem să lucrăm împreună. Este un privilegiu să vă avem alături și să colaborăm pe aceste domenii esențiale, astfel încât, împreună, să venim cu soluții și acțiuni clare, fundamentate și care să răspundă nevoilor actuale și de viitor ale României.