Mesaje către comunitatea RO100

Comunitatea #Romania100 se coagulează și prinde forță. O arată cifrele primei etape de lucru care a fost finalizată ieri, 15 iulie. Ați transmis în această primă etapă de consultare peste 4.200 de contribuții – propuneri, idei și comentarii - în cadrul comunităților tematice, un număr impresionant, care ne arată cât de puternic este potențialul nostru comun. Vă mulțumim pentru efortul depus!

În perioada următoare, moderatorii comunităților tematice vor analiza contribuțiile voastre, completând astfel documentele de reflecție inițiale. Totodată vor fi stabilite proiecte și idei concrete de acțiune pe baza propunerilor primite. În urma acestei analize, care se va finaliza în luna septembrie, vom prezenta rezultatele acestei consultări și vom realiza o primă extindere a echipelor comunităților tematice cu aceia dintre voi care ați adus cele mai consistente contribuții.

Comunitatea #România100 numără, astăzi, peste 33.600 de membri dintre care 8.000 de persoane au transmis CV pentru a se implica concret. Oricine dorește se poate alătura în continuare Platformei prin înscriere pe website la www.ro100.ro/alatura-te