Locale


Dragi membri ai Platformei România 100,

Este nevoie să construim idei și proiecte, dar, în același timp, este nevoie să le explicăm în toate mediile societății românești. Dorim să ne adresăm tuturor românilor, indiferent dacă trăiesc la oraș sau la sat, dacă lucrează pământul sau într-o multinațională, dacă locuiesc în România sau peste hotare. Suntem aproape 40.000 de persoane înscrise pe site-ul Platformei România 100. Avem nevoie ca, prin dumneavoastră, să ne conectăm mai bine la realitățile din teritoriu.
 
Platforma România 100 trebuie să fie prezentă și activă nu numai în orașele mari, ci în cât mai multe comunități locale, în orașe mici, în mediul rural, în universități și școli, în întreprinderi. 
 
Aveți mai jos link-ul către o primă versiune a Ghidului pentru crearea și dezvoltarea comunităților locale România 100 și a Codului de etică. Dacă sunteți interesați să formați o comunitate locală România 100, vă așteptăm aplicațiile la acest link.


Menționăm că o comunitate poate fi formată doar după aprobarea acesteia de către echipa România 100, prin completarea link-ului menționat mai sus. Comunitățile care nu trec prin acest proces nu pot fi considerate comunități România 100 și nu vor avea acces la resursele dedicate lor. 


Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la adresa locale@ro100.ro.

Alte link-uri utile:

https://www.ro100.ro/stiri/locale/primele-comunitati-locale-romania-100-si-au-inceput-activitatea

https://www.ro100.ro/stiri/locale/100-de-moduri-de-a-te-implica-idei-de-implicare-civica


Vă mulțumim,
Echipa România 100