Locale

Mădălina este o fată de 16 ani care a început să scrie poezii înainte de a merge la școală, se adăpostea, până nu demult, împreună cu tatăl ei într-un subsol de bloc. Ea vrea să devină scriitoare și profesoară. Talent are, iar ca dovadă stau cele câteva sute de poezii scrise până acum.

Mădălina și tatăl ei au fost invitați joi dimineață la matinalul Europa FM. Auzind povestea fetei, comunitatea locală RO100 Timişoara Edu a dorit să o ajute, astfel că i-a oferit șansa să participe la workshop-urile din cadrul programului „Și eu pot să scriu o carte”, transportul gratuit la seminarii și înapoi acasă și, poate unul dintre cele mai frumoase cadouri, posibilitatea de a-i publica o carte cu poeziile scrise de ea.

Faptele bune au nevoie de urechi capabile să asculte, nu doar să audă. Și de ochi deschiși spre oamenii din jurul nostru. Fiecare dintre noi are o poveste. Și fiecare dintre noi poate rescrie povestea omului de lângă el. Trebuie doar să vrem să facem fapte bune. Ocazii sunt la tot pasul.

Găsiți aici mai multe detalii despre proiectul RO100 Timișoara Edu - https://bit.ly/31WJG8P

Iar în clipul de mai jos puteți urmări povestea MădălineiFoto: Europa FM