Locale

RO100 Râmnicu Vâlcea – organizează campania „Educație fără frontiere", în parteneriat cu RO100 Londra, în cadrul căreia colectează PC-uri, laptop-uri, tablete și alte gadgeturi cuprinse în OPIS-ul soluțiilor tehnice agreate și organizează sesiuni de pregătire dedicate părinților și cadrelor didactice.

Prin intermediul campaniei "Educație fără frontiere", comunitatea locală RO100 Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu RO100 Londra, dl. George Dobrea și Gabriel Vilcu, vin în sprijinul elevilor cu posibilități materiale reduse și a cadrelor didactice care au nevoie de suport în activitatea de predare online pentru a prelua din impactul negativ creat de imposibilitatea de a ține pasul cu cerințele de adaptare impuse de formele noi de organizare a cursurilor și examinărilor.

Pentru a atinge obiectivul acestei campanii, ne vom concentra pe două câmpuri de lucru:
1. Strângere de fonduri – suma pe care avem în vedere să o strângem este de 15.000 lei (din care putem achiziționa aproximativ 50 de tablete)
2. Colectarea echipamentelor second hand aflate în stare de funcționare bună, ce pot fi donate de către persoane fizice și companii pentru a servi cauzei ce face obiectul acestei campanii.

Dacă vrei să fii și tu un ambasador al generozității și un supererou în lupta împotriva COVID-19, contactează-ne pe pagina oficială a Comunității Locale RO100 Râmnicu Vâlcea, scrie-ne pe adresa de e-mail: ramnicu.valcea1@ro100.ro sau contactează-ne telefonic: 0741-387-026 (Ciolac Paul) / 0774-451-795 (Gabriel Vilcu)

Fiecare donație e o investiție care poate salva vieți.

Detaliile necesare donațiilor în bani:
Beneficiar: Asociația Platforma România 100
- IBAN: RO76BTRLRONCRT0386950010
- la rubrica "Detaliile plății" menționați că banii sunt destinați programului "Educație fără frontiere"