Locale

RO100 Timișoara a organizat o colectă de bunuri și alimente pentru o comunitate vulnerabilă de lângă Timișoara cu ajutorul și prin intermediul unui preot paroh.

„Așa cum facem deja de câțiva ani, în special în preajma sărbătorilor, dar nu numai, ne gândim la cei care au cea mai mare nevoie de noi, copiii din familiile defavorizate din Tomnatic.
Paștele se apropie cu pași repezi și, ca în fiecare an, iepurașul nu vine cu mâna goală la familiile din Tomnatic, familii pe care membrii RO100 Timișoara s-au oferit sa-i ajute să le susțină necondiționat . Da, am promis că ne implicăm, că îi ajutăm și că vrem sa le oferim șansa la o viața mai bună, ne ținem de cuvânt și asta facem. Toate acestea au început în preajma sărbătorilor de Crăciun, când am demarat strângerea de fonduri în acest sens. Pe această cale, vrem să le mulțumim tuturor donatorilor și să vă ținem la curent cu activitățile noastre.
Cadourile oferite de Paște anul acesta au constat în produse alimentare, produse de igienă personală, îmbrăcăminte și încălțăminte (majoritatea donate), jucării, sau rechizite școlare, dar și produse utile pentru gospodărie cum ar fi cele de curățenie. Familiile care au avut nevoie de mai mult ajutor au primit și electrocasnice mari, precum frigider, mașină de spălat, aragaz sau și chiar sprijin punctual în funcție de nevoi.
Împreună încercăm să ajutăm și să aducem în atenția dumneavoastră cazuri umanitare și familii nevoiașe ce au nevoie de susținere în mod constant.”, transmit voluntarii RO100 Timișoara.