Locale

Mărțișorul este vestitorul primăverii, iar RO100 Londra vă invită să vă alăturați pentru a sărbători acest obicei cu un atelier de confecționat mărțișoare pentru cei mici si cei mari!

Materialele vor fi furnizate de colegii din Londra, voi trebuie doar să vă prezentați cu voia bună.

Fiecare eveniment RO100 Londra contribuie la binele colectiv, astfel că voluntarii din RO100 Piscu și RO100 Horezu îi aprovizionează cu mărțișoare confecționate artizanal în fiecare dintre comunitățile lor. Banii strânși vor contribui către proiectele lor actuale.

În Piscu, "Școala de joacă'" le arată copiilor prin teatru , joacă și meșteșug cum să învețe și să petreacă timpul în mod alternativ. Fondurile ajută la continuarea acestor activități dar și la realizarea unui loc de joacă adecvat și pentru copiii cu nevoie speciale prin proiectul „Joaca Impreună”.

În Horezu, „Șanse pentru fiecare copil” este un proiect prin care copii din toate mediile sociale se întâlnesc după școală pentru joacă, teme și să petreacă timp de calitate într-un mediu constructiv și educativ, alături de oameni implicați, responsabili, dedicați.

Dacă doriți să comandați în avans îi puteți contacta în privat, pe pagina lor de Facebook.

Evenimentul are loc sâmbăta 29 Februarie între orele 11-14 la MAYFAIR COMMUNITY Space - Lower Ground Floor in MERCATO Mayfair - W1K 6ZA.