Locale

În ultimele șapte luni, echipa RO100 Alba Iulia a crescut de la zece la peste o sută de membri, a organizat (totul pe bază de voluntariat) opt dezbateri pe teme grele, ce țin de legile justiției, de fiscalitate, sănătate, educație. A mers de șapte ori în Cricău pentru a ajuta persoanele sinistrate din acea zonă, a organizat campanii de donare de sânge și a întrebat sute de locuitori din Alba cum ar trebui să arate România pe care și-o doresc. Mai mult, a fost extrem de implicată în strângerea de semnături pentru campania "Fără penali".

Suntem astăzi aproape 40,000 de oameni din toate colțurile lumii, dedicați să facem România un loc mai bun, în care să trăim sau să revenim cu drag, fără frică sau dezgust față de cei care ne conduc.

De când am lansat Platforma România 100, în luna mai 2017, am primit mii de aplicații, mesaje, recomandări, idei și contribuții, toate având în comun dorința voastră de a face ceva pentru dezvoltarea coerentă a țării noastre. Noi am promis un alt mod de implicare civică și politică, bazat pe profesionalism și conectat la societate.

Pentru aceasta, vrem să răspundem principalei întrebări pe care am primit-o de la voi:

„Eu cum mă pot implica?”

Vă punem la dispoziție idei de implicare propuse de către membrii comunităților tematice, cele mai multe izvorâte din cele 4,000 de contribuții la documentele de reflecție dezbătute în vară. Acesta este un document viu, care se va îmbunătăți constant.