Comunicate de presă

Comunitățile locale RO100, din țară și din diaspora, s-austrâns în weekend-ul 25-27 octombrie la Săcele, județul Brașov, într-uneveniment de teambuilding. Gazda noastră a fost Centrul Ziurel, locațiecălduroasă pe care v-o recomandăm dacă ajungeți în zonă.

În prima zi ne-am propus să ne cunoaștem mai bine, să facemschimb de experiențe și să identificăm împreună pașii următori pentruorganizația noastră. De asemenea, am pus la cale proiecte care se vor dezvoltaatât la nivel local cât și la nivel național,pornind de la probleme cu care se confruntă fiecare comunitate locală în parte.

N-am fost serioși toată ziua, ne-am și jucat, am râs șine-am emoționat împreună.

Am identificat modalități de implicare civică în vedereapunerii în aplicare a celor 10 principii de bază din manifestul RO100.

Înurma teambuilding-ului am stabilit care vor fi pașii viitori pentru dezvoltareaorganizației. Ne-am propus să ne concentrăm eforturile pe consolidareacomunităților locale active acum, să dezvoltăm programe de mentorat pentrucomunitățile locale mai mici și să creștem rețeaua comună din țară și diaspora.


Ne-am bucurat să îl avem alături de noi pe Dragoș Pîslaru, unul dintrefondatorii RO100, el și-a reconfirmat sprijinul pentru comunitățile locale și ne-aîncurajat să continuăm acțiunile și faptele bune prin care RO100 s-a remarcat.