Comunicate de presă

2020 nu a fost deloc un an ușor. Pandemia de COVID-19 ne-a învățat să ne adaptăm unui context diferit, să apreciem avantajele tehnologiei, să ne ascultăm mai mult unii pe alții, să fim mai generoși cu timpul și mai răbdători cu emoțiile noastre.

A fost un an în care am învățat că implicarea în comunitate contează foarte mult și că ajutorul reciproc ne face să trecem peste zilele mai puțin bune.  Implicarea civică a fost provocată mult în acest an, iar regulile de distanțare socială ne-au împiedicat să fim în mijlocul comunităților așa cum suntem obișnuiți. Cu toate acestea, am găsit modalități de a ne implica, de a ajuta și de a transforma mediul online în oportunități de învățare și de dezvoltare.

Dar noi mergem mai departe. Sunt foarte multe de făcut. Trebuie să oferim inspirație unor echipe noi pentru a se organiza, trebuie să motivăm alte generații de viitori lideri locali pentru a se implica în comunitatea lor. Trebuie să readucem încrederea oamenilor că schimbarea este reală și posibilă dacă depun puțin efort, iar implicarea la nivel local și național aduce o schimbare palpabilă.

Consultă aici raportul anual.