Comunicate de presă

175 de cărți donate datorită campaniei „Dăruiește o Carte. Crește o Bibliotecă.”Campania „Dăruiește o Carte. Crește o Bibliotecă.” continuă la Cluj. 


De data aceasta, 175 de cărți noi au ajuns la Biblioteca Mociu. Scopul acestei campanii este să creșetm fondul de carte din mediul rural clujean. 

Dacă ești din Cluj-Napoca și nu reușești să ajungi la un punct de colectare, contactează-ne și venim noi la tine.


În continuare vă invităm să aduceți cărți la punctele de colectare partenere https://tinyurl.com/puncteColectare pentru a ajuta bibliotecile din mediul rural clujean.

De asemenea, se pot comanda cărți online, cu livrarea la sediul din Cluj. 

1. Comandă online cărți de pe Cărturești cu 10% reducere (nu se cumulează cu alte reduceri) aplicând codul cresteobiblioteca, iar apoi alege metoda potrivită pentru a trimite cărțile:

  • plătește online cu cardul și alege să fie livrate gratis în una dintre cele 3 librări din Cluj-Napoca, cu mențiunea “Donații campanie Creste o Biblioteca”, iar RO100 Cluj le va ridica.
  • plătește online cu cardul și alege să fie livrate la adresa din Cluj-Napoca (15 ron transport daca comanda e sub 75 de lei) 
Adresa livrare: Grigore Moisil nr. 9, bl. C2, ap. 1 

Persoana de contact: Călin Cosmin Raul, 0726193553.

  • comandă-le la adresa ta, iar apoi hai cu ce dorești să donezi la unul din punctele de colectare: https://tinyurl.com/puncteColectare


2. Intră pe BiaBooks și alege cărțile pe care vrei să le dăruiești: 

  • aplică codul de 15% reducere cresteobiblioteca (valabil doar pentru această campanie)
  • alege livrarea gratuită la sediul BiaBooks și comanda ta va ajunge direct la RO100 Cluj.Comanda ta va fi trimisă direct la sediul BiaBooks, iar de acolo RO100 Cluj o va prelua și distribui bibliotecilor.Cum vă puteți implica mai mult?
  • Oferă-te voluntar să strângi cărți de la prieteni, familie, colegi, etc și/sau întreabă firma la care lucrezi dacă doresc să se implice
  • Fă cunoscută campania Dăruiește o Carte. Crește o Bibliotecă. pentru a ajunge la cât mai multă lume.
  • Dacă dorești să donezi bani pentru ca noi să cumpărăm cărțile necesare o poți face:


Cont donații RON: RO88 BTRL RONC RT03 8695 000E

Beneficiar: Asociația Platforma România 100

Detalii plată/mesaj: “RO100 Buna Ziua Cluj Creste o Biblioteca”