Echipa România100

George Ursachi
George Ursachi este Analist Senior de Cercetare pentru un grup de companii din UK, în domeniulSănătate Publică – Siguranța Rutieră. Este doctor în Stiinte Politice, specializarea Marketing șilicentiat în Economie și Comunicare și Relații Publice.


În ultimii ani George a fost implicat în dezvoltarea și implementarea de proiecte în Europa, Africa,Asia, Australia și America, variind de la proiecte implementate împreună cu organizațiiguvernamentale ori cu organizații supranaționale, până la proiecte locale, adaptate și create pentruspecificul unei regiuni, a unei localitati sau a unui cartier.


Pasiunea sa vizează întelegerea comunităților, a interactiunii dintre oameni și mediu, a motivelor dinspatele ‘conflictelor’, vizând dezvoltarea de intervenții pentru a depăși acele elemente și a crea bunsocial. Un astfel de proiect, axat pe înțelegerea caracteristicilor soferilor care sunt implicați înaccidente în timp ce sunt sub influența alcoolului, i-a adus lui George, din partea ForumuluiInternațional pentru Transporturi, prestigiosul premiu Tanarul Cercetator al anului 2018 inTransporturi. În cadrul RO100, George a făcut parte din comunitatea tematică Transport șiInfrastructură și în prezent este membru în Consiliul Director