Echipa România100

Dan IONESCU

Dan a fost consilier al Ministrului Energiei, Victor Grigorescu, pentru zona de strategie și transparență. A făcut parte din Consliului Consultativ al Strategiei Energetice a României 2016-2030, a coordonat programul de electrificare inițiat de Ministerul Energiei, a contribuit la construcția și funcționarea Comitetului pentru Mine, la programul de transparentizare a ministerului prin inițiativa ”Transparență în Energie”, a coordonat asocierea ministerului la Strategia Națională Anticorupție și programul de cercetare în energie inițiat de Ministrul Energiei. Anterior experienței din instituțiile publice a activat timp de 15 ani în media management și în domeniul consultanței politice.

Dan Ionescu este absolvent al Facultății de Comunicare și Relații Publice. În ultimii ani a fost publicist comentator la Adevărul și a colaborat de-a lungul vremii cu principalele publicații și stații TV din România.

Ştiri adăugate de Dan IONESCU

Alegerea de a achiziționa acțiunile ELCEN de către Primăria Capitalei nu rezolvă în nici un fel problema termoficării, creează un mamut economic aproape imposibil de gestionat de o instituție cum e PMB și riscă să transforme un entuziasm nejustificat într-o situație de incertitudine pentru  aprovizionarea cu agent termic a celui mai mare oraș din România.