Echipa România100

Cristiana Zăgreanu – Cristea
Cristiana Zăgreanu-Cristea este licențiată în sociologie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și deține un masterat în domeniul Afacerilor europene și a managementului deprograme din cadrul Facultății de Studii Europene ale aceleiași universități.


Din 2010 începând a beneficiat de o experiență în managementul fondurilor europene pentruprogramele de dezvoltare a capitalului uman, fiind consultant fonduri europene în cadrul uneifirme de profil din Cluj-Napoca, cât și a programului national de dezvoltare rurală (PNDR) prinintermediul Grupurilor de Acțiune Locala (GAL). Aici principalele responsabilități au fost:elaborarea de Strategii de Dezvoltare Locală, elaborarea proiectelor de cooperare, evaluare deproiecte pentru micii fermieri și producători locali cât și de conservare a patrimoniului rural. Dinseptembrie 2018, își administrează și crește propria firmă de formare și consultanță fondurieuropene din municipiul Bistrița.


Cristiana, este una dintre cele cinci persoane care în mai 2018 au constituit Comunitatea localăRO100 Bistrița, iar momentan este moderatorul comunității. Iubește voluntariatul, activitate careo desfășoară constant în cadrul diverselor organizații neguvernamentale de la nivel local șiinternațional, de peste 10 ani și crede cu tărie în dezvoltarea civică a României. Cristiana estemembră în Consiliu Director al RO100.