Echipa România 100

Membrii Ro100

Cine suntem?
Suntem ca voi.

Platforma România 100 este deschisă tuturor celor care doresc să contribuie la o schimbare bazată pe integritate și competență. Pot deveni membri ai comunităților locale România 100 cetățenii români cu vârsta peste 16 ani, indiferent de profesie, gen, etnie sau religie, care respectă Codul Etic Ro100. Membrii comunităților locale sunt sau pot aplica pentru a deveni membri asociați ai Platformei RO100.

Membrii asociati ai Platformei RO100 fac parte din Adunarea Generala a organizației, cu drept de vot privind alegerea Consiliului Director și a strategiei de dezvoltare. Ei sunt ambasadori ai valorilor RO100, prin urmare trebuie să fie persoane integre, competente, dedicate interesului public și pregătite să apere și să promoveze drepturile lor și ale celorlalți.

Ei sunt:

  • Cetățeni activi și onești care vor și pot să dedice o parte din timpul lor pentru a face din România o țară mai bună pentru toți locuitorii ei
  • Oameni vizionari, cu idei deștepte, gata să le pună în aplicare
  • Oameni care vor să dea o mână de ajutor, un sfat sau sprijin financiar, chiar dacă nu pot investi foarte mult timp în activitățile Platformei

Nu pot fi membri ai Platformei:

  • Oameni certați cu legea sau lipsiți de integritate
  • Oameni care caută un spațiu de reclamat probleme, fără să contribuie și la soluții
  • Oameni care văd în Platforma România 100 un loc prielnic pentru obținerea de beneficii personale

Consiliul Director al RO100 conduce și coordonează activitatea organizației, asigură punerea în executare a deciziilor Adunării Generale RO100 și duce la îndeplinire atribuțiile specifice din Statut.

Echipa executivă a RO100 este formată din oameni dispuși să ofere sprijin și inspirație, să răspundă la orice întrebare, să asculte activ și să propună soluții, dar mai ales să ducă în fiecare comunitate locală RO100 dorința autentică de schimbare și implicare.

Implicarea, dedicarea și entuziasmul voluntarilor din comunitățile locale RO100 ne motivează și ne obligă să continuăm munca începută în cadrul Platformei România 100. Vom continua să sprijinim dezvoltarea mișcării civice de la nivel local, pentru ca Platforma RO100 să devină o rețea puternică de comunități locale, respectate si recunoscute în țară și în lume.

Membrii Ro100