Comunitatea România 100

Ro100 Victoriei

Comunitatea locală Ro100 Victoriei a fost creată la începutul lui februarie 2018 de către 11 tineri entuziaști, care lucrează în zona Victoriei din București. Pentru ei, Piața si Calea Victoriei reprezintă axul central al Bucureștiului din punct de vedere social, economic și istoric. Artera și, implicit, piața, își păstrează numele primit în data de 8 octombrie 1878 atunci când, în urma victoriei din Războiul de Independență, armata română își făcea intrarea triumfală în Capitală, Podul Mogoșoaiei primind numele de Calea Victoriei.

 

·         Cine sunt ei, în cuvintele lor?

Tineri din diferite domenii (cum ar fi economic, antreprenoriat, project management, coaching, comunicare și nu numai), crescuți în medii diverse, suntem preocupați de bunăstarea socială și economică a comunității din care facem parte. Astfel, am aderat la aceleași valori etice și morale, dorind să facem România de mâine un loc mai bun.

Suntem pozitivi și încercăm constant să ne ghidăm după ideea că trebuie să “Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”.

 

·         Vrei să faci parte din Ro100 Victoriei?

Nimic mai simplu, trebuie doar să ne scrii un mesaj la adresa Victoriei@ro100.ro în care să te prezinți și cineva te va contacta cât de curând posibil. Dorim să ne extindem echipa alături de colegi cu pregătiri academice și profesionale diverse care au încrederea că pot contribui cu ceva la dezvoltarea locală și, de ce nu, a României.

Moderatorul comunității este Bogdan Păunescu. 


Vrei o schimbare? Ea începe cu tine.