Comunitatea România 100

RO100 Târgoviște

Târgovișteni de toate vârstele, cu personalități foarte diferite, care au înțeles că trebuie să se implice pentru a schimba orașul și țara în care trăiesc, s-au unit sub aceleași principii și țeluri comune și au format Comunitatea Ro100 Târgoviște. 

Cine suntem? Suntem un grup de cetățeni animați de un puternic simț civic, neliniștiți și îngrijorați de problemele societății, care își manifestă preocuparea pentru rezolvarea acestor probleme. Dorim să le reamintim cetățenilor că ei sunt inima și creierul acestor meleaguri, iar implicarea lor în problemele de zi cu zi ale comunității este esențială pentru bunăstarea și înflorirea acesteia.

Ne dorim să creăm o cultură civică și politică tinerilor târgovișteni pentru că ei reprezintă viitorul comunității  Suntem hotărâți să facem tot ce ne stă în puteri pentru îmbunătățirea vieții târgoviștenilor,  pentru protecția mediului, pentru resuscitarea economiei locale, pentru dezvoltarea turismului și culturii pe plan local, pentru atragerea turiștilor și investitorilor.

Ne dorim ca orașul Târgoviște să-și recapete importanța regională aferentă statutului de fostă capitală a Țării Românești și să (re)devină un punct de reper al României europene.        

Vă așteptăm alături de noi!

Dacă dorești să te implici și să devii membru al comunității, trimite un mesaj cu motivația și CV-ul pe targoviste@ro100.ro.

Moderatoarea comunității locale RO100 Târgoviște este Luiza Balz.