Comunitatea România 100

RO100 Suceava AltfelRO100 Suceava Altfel a adus împreună oameni care își iubesc comunitatea. Iar a iubi comunitatea înseamnă a-ți păsa de binele ei și a te mobiliza pentru a o face mai puternică, mai unită și mai bine reprezentată. Membrii Platformei România 100 Suceava Altfel doresc ca împreună să contribuie la schimbarea comunității locale prin acțiuni ce promovează bunul-simț, normalitatea, firescul, respectul față de semeni și mediul înconjurător, empatia față de cel defavorizat, ajutorul pentru cel în nevoie și solidaritatea pentru binele comun. 


Ne dorim ca valorile și acțiunile noastre să îi inspire și pe alții și să-i aducă alături de noi în Platforma România 100 Suceava Altfel. Ne propunem să fim un exemplu de implicare civică, iar resursele noastre sunt respectul, onestitatea și încrederea. Facem lucrurile din convingere și responsabilitate și știm că oameni ca noi și ca dumneavoastră aduc schimbarea și un viitor bun. 


Haideți să ne cunoaștem, veniți să ne croim viitorul împreună, împărtășiți cu noi gândurile și ideile voastre de schimbare, scrieți-ne la suceava_altfel@ro100.ro.


https://www.facebook.com/SuceavaAltfel/