Comunitatea România100

RO100 Suceava

În inimile noastre s-a născut și a crescut îngrijorarea care, mai apoi, s-a transformat în indignare și ne-am spus că nu este normal, nu este de bun-simț ca lucrurile să meargă pe făgașul pe care merg in România anului 2018! 

Am refuzat să ne mai lamentăm și am ales să trecem dincolo de sentimentul neputinței, ne-am gândit la ceea ce am putea face noi pentru noi, pentru semenii noștri, pentru comunitatea noastră, pentru țara noastră a tuturor, pentru ca ceva, cât de puțin, să poată fi schimbat. Am ințeles că trebuie să ieșim din zona de confort, din tipare de gândire și mentalități care ne țineau inactivi și neimplicați. Am înțeles că împreună suntem mai puternici, că împreună trebuie să fim și putem să fim o voce care să se audă clar, coerent, hotărât, o voce care să nu poată fi  ignorată! Ne-am dat seama că putem să aprindem o scânteie a schimbării promovând, in primul rând prin exemplul personal, mai binele, mai frumosul, bunul-simț, respectul, onestitatea, integritatea! 

Am înteles că trebuie să fim ca să avem ce să dăruim celor din jur, comunitătii din care facem parte, țării!

Suntem un grup de suceveni, ca și tine, care spunem: “Destul, așa nu se mai poate! Trebuie să facem ceva”. Și am pornit să facem!

Dacă emoțiile, gândurile și motivațiile tale rezonează cu ale noastre, dacă vrei să dăruiești comunității și să fii unul dintre cei care participă activ la schimbarea de care are nevoie România, vino alături de noi!

Adresa de email la care ne poți contacta:

suceava@ro100.ro