Comunitatea România100

RO100 Slobozia

Platforma România 100 este o mișcare civică suport pentru toți cetățenii care doresc să participe activ la construirea unui viitor coerent, prosper pentru România. 

Noi, cei care am format comunitatea RO100 Slobozia suntem ca voi, dornici să schimbăm în bine societatea în care trăim, hotărâți să ne cerem și să ne apărăm drepturile, dispuși să ne exprimăm nemulțumirile, deschiși să găsim soluții pentru un trai mai bun și mai corect. 

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre, fie prin înscrierea în platformă ca voluntari activi, fie să veniți alături de noi doar pentru a vă exprima opinia sau a ne cunoaște. Numai împreună vom avea un glas suficient de puternic pentru a fi auzit.

Cu experiența acumulată de fiecare membru implicat, urmărim să producem schimbări semnificative în viața comunității noastre. Provenim din domenii de activitate diferite și ne propunem să identificăm problemele cele mai importante ale slobozenilor și să oferim soluții pentru ele. Pentru ca aceste soluții să fie puse în practică avem nevoie de susținerea comunității, de voi!  

A venit momentul ca ÎMPREUNĂ să construim viitorul pe care ni-l dorim și pe care îl așteptăm de aproape 30 de ani.

Veniți alături de noi!

Ne puteți scrie la slobozia@ro100.ro. Moderatorul comunității locale RO100 Slobozia este Mirela Pocotilă.