Comunitatea România 100

RO100 Sibiu Digital

RO100 Sibiu Digital este o comunitate locală înființată cu scopul de a analiza/implementa/testa servicii publice digitale, utilizabile începând cu o comunitate mică, scalabile la nivel de județ/regiune/România. Astfel, ne propunem să unim resursele umane care cred în resursele informatice (aplicații mobile, portaluri, etc.) și le pot folosi pentru managementul relației cu autoritățile locale.

Vom începe cu mici module dezvoltate în principal cu resurse umane voluntare, pentru a capta atenția și a găsi investitori care să susțină dezvoltări mai mari și mai de impact. Aceste module urmează a fi propuse, discutate, analizate și validate de membri după interviuri cu cetățenii comunității, prin diverse acțiuni. Prima dintre ele, chiar subiectul validării comunității locale RO100 Sibiu Digital, este un workshop cu subiectul “Cetățeanul digital”, pe care vrem să-l organizăm în colaborare cu ULBS sau prin resurse proprii de mediatizare, pentru studenții acesteia.

Dacă doriți să vă alăturați comunității locale RO100 Sibiu Digital, ne puteți scrie la sibiu_digital@ro100.ro. Moderatorul comunității este Gabriel Popa.