Comunitatea România100

RO100 Sibiu 1

Comunitatea locală RO100 Sibiu1 s-a constituit de către oameni cu spirit civic, care vor să se implice pentru a genera schimbare atât pe plan local, cât și național. Dorim să contribuim prin idei și proiecte cu impact pozitiv pentru Sibiu și pentru România.

Pentru aceasta s-a constituit un grup de oameni cu o vastă experiență profesională, printre care economiști, cadre didactice, restaurator, funcționar, preot, consultanți, director de programe, antreprenori, experți în comunicare și un regizor. Mulți dintre noi au activat sau sunt implicați și în prezent în cadrul unor ONG-uri. Credem că implicarea începe la nivel local, prin identificarea unor probleme existente și a unor posibile soluții, precum și prin inițierea de acțiuni menite să îmbunătățească traiul cotidian.
 
Grupul este deschis tuturor Sibienilor care doresc să-și pună timpul, energia și creativitatea în slujba comunității locale. Dacă doriți să veniți alături de noi, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa de email: sibiu1@ro100.ro. Moderatorii comunității locale sunt Raimar Wagner și Roger Pârvu.