Comunitatea România100

RO100 Satu Mare
Comunitatea locală Ro100 Satu Mare a fost înființată în luna mai 2018 și se dorește a fi un agent de promovare locală în ceea ce privește implicarea civică. Considerăm că dezvoltarea vine întotdeauna de la oameni pentru oameni.

Toți cei 15 membri ai Comunității locale Ro100 Satu Mare sunt dornici sa își folosească experiența profesională și de viață, energia și timpul pentru a produce o schimbare în bine la nivel local și național.

Considerăm că trebuie să existe o mai mare transparență decizională privind modul în care este cheltuit banul public, raportat la nevoile reale din societate. Ne propunem să monitorizăm atent activitatea administrației publice locale și județene, dar și cea a parlamentarilor care în prezent reprezintă sătmărenii în forul legislativ al Romaniei. Ne dorim să fim un liant între cetățean și autorități astfel încât să deschidem o cale de dialog care să conducă înspre rezolvarea problemelor ce afectează comunitatea.

Proiectele noastre se concentrează pe domenii precum: bună guvernare, educație, dezvoltarea infrastructurii de business, calitatea vieții, conectivitate, politici sanitare, cultură, sport și multe altele.

Moderatorii comunității sunt Călin Culcean și Sergiu Podină. Toți cei care doresc să se implice activ sunt așteptați sa trimită un e-mail pe adresa satu-mare@ro100.ro.