Comunitatea România100

Ro100 Ruscova
Comunitatea locală Ro100 Ruscova s-a creat din dorința de a arăta că și la sate sunt oameni cărora le păsa de bunul mers al societății și care doresc ca să se implice în viață cetății.

Comunitatea este foarte heterogenă, de la pensionari la elevi, de la cei cu studii superioare la persoane modeste, agricultori. Ceea ce ne leagă este dorința de a arăta că toți pot fi înțelepți și implicați.  

Prima activitate ne-am gândit să fie de promovare a valorilor locale, a persoanelor cu care ne mândrim, care au ajuns să fie o valoare națională, dar și a oamenilor cu reale calități care, din cauza condițiilor vitrege, nu au reușit să-și pună în valoare potențialul și au ajuns să fie asistați sociali.

Moderatorul acestei comunități locale este Ana Liber, iar membrii fondatori au dorința de a populariza această comunitate în rândul concetățenilor și de a le face cunoscute posibilitățile de implicare în localitate. Toți cei care doresc să se implice, să contribuie cu idei, pot să ne contacteze la adresa de email ruscova@ro100.ro sau să ia legătura personal cu membrii comunității.