Comunitatea România 100

RO100 Roma

„Un popor care alege politicieni corupți, impostori, hoți și trădători nu este victimă, ci complice.” -- George Orwell

Cea mai mare comunitate de străini din Italia este cea a românilor, nevoiți să emigreze datorită problemelor pe care le întâmpină în România. Departe de casă și de cei dragi am învățat cu toții ce înseamnă să fii străin și cât de greu este să te integrezi într-o nouă comunitate, cu noi meserii, noi valori și mai ales cu dorul de patrie mereu prezent.

Ne dorim o Românie curată, o Românie prosperă, o Românie în care să te întorci cu drag și în care să ne putem crește copiii alături de bunicii lor. Doar prin implicare și doar împreună putem face acest lucru. 

Cine suntem? Oameni simpli, oameni muncitori, români departe de România, dar cu gândul și inima la țara noastră. ”Oameni Noi”, fără alte implicări în viața politică, dar cu același interes comun pentru rezolvarea problemelor din România. Vă invităm să vă uniți proiectului nostru, pentru că doar împreună, doar uniți și doar prin implicare putem aduce schimbarea pe care ne-o dorim. 

Nu ezitați, pentru orice informație necesară, dar și dacă doriți să vă alăturați comunității noastre, să ne contactați pe adresa roma@ro100.ro.