Comunitatea România 100

RO100 Râmnicu- Vâlcea

Suntem un grup de tineri - între puțin peste 30 și puțin peste 50 de ani. Cu profesii diferite: ingineri, profesori, IT-ști, manageri. Angajați în multinaționale, în companiile proprii sau în sectorul non-guvernamental. Avem în comun câteva valori fundamentale: onestitatea, respectul față de celălalt, indiferent de cât de mult și în ce fel e diferit de noi, corectitudinea (în afaceri, în relații, în viața în general, dar mai ales pe scena politică), bunul simț și toleranță. 

Ceea ce ne-a unit e credința că zicala “răul se întâmpă atunci cand oamenii buni nu fac nimic” e mai actuală ca oricând. Deși niciunul dintre noi nu este printre cei care nu au făcut nimic, considerăm că nu am făcut suficient și că suntem mai buni împreună. De fapt, suntem o echipă frumoasă, veselă și, cel puțin până acum, eficientă. Poți veni alături de noi, sau poți alege altă forma de implicare. Moderatorul echipei este Paul Ciolac. 

Dacă ești din Râmnicu Vâlcea, crezi că ai măcar acele valori de care am amintit mai devreme și vrei să ni te alături scrie-ne la ramnicu.valcea1@ro100.ro.  Avem nevoie de tine!