Comunitatea România100

RO100 PItești Inovator

Comunitatea locală RO100 Pitești Inovator, înfiinţată în aprilie 2018 de către un grup de 10 membri fondatori, îşi propune să ofere cetăţenilor municipiului Pitești un cadru optim de exprimare în viaţa publică a oraşului, pe baza valorilor şi principiilor Platformei România 100, cuprinse în Manifest.

Comunitatea este deschisă tuturor piteștenilor care aderă la Platforma România 100 şi doresc să se implice activ în îndeplinirea obiectivelor organizaţiei. Proiectul grupului iniţiator se întemeiază pe ceea ce noi credem că reprezintă direcțiile de dezvoltarea esenţiale ale Piteștiului de astăzi şi de mâine: TRADIȚII - EDUCAȚIE – DEZVOLTARE - INOVARE. Pe aceste patru dimensiuni ne vom structura acţiunile şi proiectele în perioada care urmează, focusându-ne pe politicile publice necesare creșterii calității vieții, în general.

Moderatorul comunităţii este Dan Hodos, consultant în management public și dezvoltare urbană, profesionist cu experiență acumulată în sectorul privat, dar și în cel public și non-guvernamental.

Dacă vrei să te alături comunității locale RO100 Pitești le poți scrie la adresa: pitesti_inovator@ro100.ro