Comunitatea România100

RO100 Novaci

Într-un orășel în care ne bucurăm doar de o dezvoltarea aparentă, nu și de o dezvoltare propriu-zisă, economică, socială și culturală, e nevoie de schimbări. Și cum o schimbare vizibilă într-o localitate începe de la proprii locuitori, vrem să începem prin inducerea în mentalitatea colectivă a ideii că mereu se poate face mai mult și mai bine.

Noi, membrii comunității locale RO100 Novaci, ne dorim să locuim într-o zonă curată, în care să ne putem desfășura activitatea profesională, cu oameni bine informați, cu spirit de observație și spirit critic, care să cunoască amănunte despre conducerea, inițiativele și proiectele locale. Ne dorim să strângem în jurul nostru cât mai mulți oameni care să se se implice în proiectele civice în care și noi ne punem încrederea, să propunem idei de proiecte locale și, de asemenea, să ne putem adresa mult mai ușor, ca grup, unor instituții publice și private, mai ales în vederea dezvoltării economice.


Hai și tu în comunitatea locală RO100 Novaci, să stabilim împreună noile proiecte de dezvoltare a orașului! Scrie-ne pe adresa de e-mail novaci@ro100.ro. Moderator: Claudia Bocîi.