Comunitatea România100

RO100 Nottingham

Comunitatea Locală RO100 Nottingham, fondată în August 2018, a pornit de la dorința fiecăruia dintre membrii fondatori de a-și asuma o responsabilitate civică și de a se implica în comunitatea locală. Considerăm esențială promovarea de idei și strategii în domenii cheie pentru a crea o Românie decentă și prosperă dar și ca răspuns la deficitara guvernare curentă a României.   


Comunitatea Platformei România 100 din Nottingham este locul unde oamenii onești și capabili din această zonă, dar și din împrejurimi, indiferent de vârstă sau ocupație, își adună forțele pentru a crea proiecte alături de celelalte comunități RO100 din România și din diaspora pentru o Românie mai bună pentru generațiile viitoare.  


Proiectul de validare al grupului nostru este o mișcare prin care ne dorim să oferim tinerilor români din România, dar și din diaspora (în cazul nostru Nottingham) acces la o educație mai bună. În acest scop, împreună cu celelalte comunități RO100 vom identifica tineri motivați din fiecare comunitate, elevi și studenți care nu beneficiază de susținere financiară sau familială. Împreună, vom încerca să oferim acestor tineri acces la educație și vom încuraja oameni cu expertize în diferite domenii să își dedice o parte din timpul lor (de exemplu, o oră pe săptămână) pentru a-i medita. O parte dintre noi s-a angajat deja să facă acest lucru și dorim să cooptăm cât mai multe persoane dispuse să ajute acești tineri.  


Dacă vrei să te alături, nu ezita să ne scrii la adresa nottingham@ro100.ro