Comunitatea România100

RO100 Grozăvești

Comunitatea locală Ro100 Grozăvești îşi propune să ofere locuitorilor cartierului Grozăvești din București un standard ridicat al calității vieții, punând accent pe comuniunea om-natură-tehnologie-educație, pe baza valorilor şi principiilor Platformei România 100. 

Procesul de constituire a Comunității locale România 100 Grozăvești a fost demarat la inițiativa lui Cristian Macarencu. 

Moderatorul comunității este Radu Velea. 

Comunitatea este deschisă tuturor celor care aderă la Platforma România 100, locuiesc în apropiere şi doresc să se implice activ în îndeplinirea obiectivelor organizaţiei. 

Ne-am unit pentru a fi cât mai eficienți și organizați, ne dorim să fim un liant între locuitorii cartierului și instituțiile statului, să constituim o forță demnă de luat în seama de către autoritățile locale, să atragem atenția primăriei municipale și de sector cu privire la problemele comunității/cartierului și să ne implicăm în proiecte mai ample pe direcții benefice pentru întregul oraș București. 


Dacă doriți să vă alăturați acestei comunități, vă rugăm să trimiteți la adresa grozavesti@ro100.ro un mesaj care să includă o descriere scurtă a motivației dvs.