Comunitatea România100

Ro100 Dubai
Departe de România, într-o țară cu o istorie de doar 47 de ani, dar cu o dezvoltare fulminantă generată de descoperirea petrolului, o mână de români din Dubai încearcă să păstreze nepătată buna reputație a românului autentic: aceea de om muncitor, devotat, cinstit și foarte bine pregătit profesional. Printre 200 de naționalități care locuiesc în Emiratele Arabe, comunitatea românească încearcă să păstreze vii obiceiurile și tradițiile românești, pentru că “acasă” e locul unde avem sufletul, unde avem părinții sau familia. Iar pentru noi “acasă” înseamnă România.
 
Fiindcă ne dorim o țară unde părinții noștri să poată să îmbătrânească demn, o țară unde să ne putem întoarce pentru a ne crește copiii, ne alăturăm platformei România 100 în speranța că putem să aducem și noi aportul la evoluția României, prin idei, soluții și inițiative ale platformei, menite să aducă România acolo unde îi e locul.

Dacă doriți să vă alăturați comunității locale Ro100 Dubai, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa dubai@ro100.ro.

Moderator: Mirabela Moga
Responsabil cumunicare: Daniela Bradu
Responsabil evenimente: Ioana Al Badaa