Comunitatea România 100

RO100 Drumul Taberei

Suntem un grup de bucureșteni cu vârste cuprinse între 20 și 50+ ani, majoritatea din Drumul Taberei și Colentina, cu profesii și domenii de activitate diverse (educație, sănătate, transporturi, psihosociologie, cultură, relații cu publicul, consultanță). Ceea ce ne motivează este ideea că schimbarea în bine pe care ne-o dorim trebuie să plece de la fiecare dintre noi. Astfel, cu toții am fost preocupați activ de problemele comunității și ale societății, implicându-ne totodată voluntar ca activiști civici.


Ne-am propus să desfășurăm activități civice cu precădere în Drumul Taberei și Colentina, dar și în alte zone ale Bucureștiului, alături de alți colegi, dacă vom identifica probleme nesesizate pentru care avem soluții sau dacă putem pune umărul la buna desfășurare a activităților implementate de colegii din alte comunități locale. 


Domeniile de activitate prioritare pentru noi sunt: Educație; Cultură, patrimoniu și turism; Politici sociale; Sănătate; Transport și infrastructură; Civism (drepturile omului, protecția mediului, protecția animalelor). 


Vă așteptăm cu drag pe toți cei care ne împărtășiți ideile și aspirațiile să vă alăturați comunității locale RO100 Drumul Taberei. 


Ne puteți contacta la adresa de e-mail drumul_taberei@ro100.ro