Comunitatea România100

Ro100 Curățăm Galațiul
Comunitatea locală RO100 Curățăm Galațiul a fost înființată în februarie 2018 și este locul potrivit celor care iubesc Galațiul și sunt gata să se implice.  Am început ca un nucleu de prieteni cu spirit de inițiativă. Lucrăm pentru a face bine și știm că se poate. Ne-au dovedit-o zecile de proiecte făcute până în prezent. Acțiunile noastre variază de la cele caritabile și educaționale, până la cele civice de opoziție și protest.

Pentru tot ceea ce este și pentru tot ceea ce nu este, iubim Galațiul!

Credem că orașul nostru are tot ce îi trebuie pentru pentru a fi un oraș mare: Dunărea – cale către Europa, port, graniță, capital uman valoros, istorie multiculturală și potențial turistic. Dar, toate acestea așteaptă a fi curățate, ridicate, valorizate.

Credem în comunitatea gălățenilor buni, harnici, generoși, implicați și cu drag de “acasă”.  Deplângem realitatea adevăratului exod al zecilor de mii de gălățeni care au plecat din oraș de nevoie. Vrem să le dăm motive să vină acasă.

Platfoma RO100 este vocea prin care dorim să vorbim pentru Galați, expertiza prin care să facem mai bine, rețeaua prin care să creștem.

Dacă îți dorești să contribui în RO100 Curățăm Galațiul, fii binevenit! Hai să ne cunoști și să te implici alături de noi, în locul potrivit ție!

Prețuim calitatea relațiilor și dedicarea membrilor ca fiind capitalul cel mai important al comunității noastre. Creștem echilibrat, pe baza unor principii de bun simț civic, implicare activă și integritate.

Moderatoarea comunității noastre este Simona Iosifescu.

Dacă vrei să te implici și să afli mai multe despre RO100 Curățăm Galațiul, scrie-ne la curatamgalatiul@ro100.ro și urmărește pagina noastră de Facebook: RO100 Curățăm Galațiul.

Împreună. Se poate.