Comunitatea România 100

RO100 Copenhaga

Suntem un grup de tineri voioși și plini de energie care atunci când ne întâlnim, facem ce facem și ajungem să discutăm despre o idee,  proiect prin care putem ajuta România. 

Ne pasă de România, ne dorim să ne implicăm civic și să folosim resursele și experiența noastră pentru a organiza proiecte și a aduce valoare adăugată țării în care ne-am născut. 

Scopul comunității noastre este de a organiza proiecte educative, civice și sociale prin care să le oferim românilor din Danemarca oportunitatea de a se implica activ în viața civică din România.

Proiectele grupului inițiator sunt axate pe educație și prin ele ne dorim să contribuim la buna informare a tinerilor din România cu privire la opțiunile lor viitoare. Considerăm că educația este unul din aspectele cheie pentru o Românie mai bună și de aceea susținem o Românie cu adevărat educată.

Ne identificăm cu valorile Platformei România 100 și sperăm că în viitorul apropiat alți oameni faini, entuziaști și dornici de muncă ni se vor alătura. Vrem să cunoaștem oameni noi! 

Dacă doriți să vă alăturați comunității noastre, ne puteți scrie la adresa copenhaga@ro100.ro