Comunitatea România 100

RO100 Constanța 1

Suntem un grup nemulțumit de administratorii cetății. Vrem să oferim soluții și oameni deciși să provoace și să contribuie la schimbare. 

Diverși precum locuitorii Dobrogei, diferiți ca vârstă, ocupații, cultură, tradiții, experiențe, competențe, expertiză, suntem uniți de valori comune, de principii morale și etice, de interesul pentru un oraș locuibil, curat, nepoluat, cu învățământ decent, transport public civilizat, eficient și nepoluant.

Dorim instituții publice transparente și prietenoase, cu angajați competenți și preocupați să-și servească comunitatea politicos și rapid. Un sistem de învățământ modern orientat pe calitate și nevoile societății, condus de profesori fascinanți și dedicați. Un sistem de sănătate în care să nu te simți că ai nevoie de bani și noroc să-i supraviețuiești. Vrem multe, dar știm că se poate, pentru că am văzut sau trait în asemenea comunități. 

Orașele civilizate au echipe multidisciplinare de cercetători, arhitecți, ingineri, psihologi care planifică dezvoltarea sustenabilă a orașului, protejând mediul, calitatea aerului, apei pentru a asigura facilități de transport, comunicații și rețele de distribuție eficiente. Iși stabilesc strategii de dezvoltare locala, regională pentru stimularea economiei. Toate pentru un oraș locuibil și prietenos pentru localnici și vizitatori. 

Dorim o Românie guvernată de oameni integri, responsabili și onești. Iubim orașul nostru și vrem să adunăm oamenii cu atitudine, competențe, valori morale și etice cu care să schimbăm starea actuală.

Dacă doriți să vă alăturați grupului nostru sau sunteți interesat să formați o comunitate locala nouă și aveți nevoie de un sfat, contactați-ne la urmatoarea adresa de e-mail: constanta1@ro100.ro