Comunitatea România100

Ro100 Comănești

Comunitatea locală Ro100 Comănești a fost fondată în februarie 2018, la inițiativa lui Ciprian Laurențiu Drumea, membru în comunitatea tematică Transport și infrastructură. Comunitatea are în prezent peste cei 10 membri și este în continuă dezvoltare.
Dacă vrei să ni te alături ne poți scrie la adresa comanesti@ro100.ro.


De ce să te alături comunității, în cuvintele lor?

Comunitatea Ro100 Comănești se dorește a fi comunitatea în care se regăsesc cât mai mulți dintre cei care împărtășesc ideile și principiile comune ale Platformei România 100, care își doresc, din diferite motive, să facă lucruri bune în zona orașelor Comănești, Moinești, Dărmănești, în special, și în județul Bacău, în general!

Încercăm să facem legătura între "viața băcăuanilor" și nucleul România 100, așteptând de la fiecare băcăuan, oriunde își trăiește viața acum, idei și propuneri în acest sens! Vrem să facem o echipă care să vină cu idei și proiecte pentru o viață mai bună, care să sancționeze derapajele celor care vremelnic ne conduc fără a lansa atacuri la persoană și injurii, susținând proiectele de valoare, indiferent cine le propune!
Nu este un demers care condiționează pe cineva de o anumită atitudine sau obligație, cine dorește să ni se alăture este binevenit, atâta timp cât acțiunea este constructivă și respectă regulile de bun simț!
Susținem, de asemenea, și constituirea altor comunități similare!

Comunitatea noastră a fost inițiată de un grup de entuziaști, fiind formată din voluntari care, într-un fel sau altul, au viața legată de zona pe care noi am numit-o... CoMoDAs (Comănești, Moinești, Dărmănești, Asău și împrejurimi), oameni care fie au încercat să deruleze proiecte în zonă, fie doresc să aducă un plus vieții pe care și-o doresc aici, în țară! Spunem asta pentru că avem alături de noi și familii plecate să își facă un trai mai bun în alte țări, sperând să revină cândva într-o țară mai bună! Fiecare dintre noi avem diferite profesii, avem familii și avem pentru cine să ne implicăm, pentru a da o altă perspectivă vieților noastre, aici, acasă!

... dacă măcar una din ideile noastre îți sunt apropiate și dacă îți vrei să te implici în a face viața cât mai bună în zonă noastră... te așteptăm alături de noi!

Numai gânduri bune și fapte pozitive, tuturor!