Comunitatea România100

Ro100 Cluj-Napoca

Comunitatea locală RO100 Cluj-Napoca, înfiinţată în februarie 2018 de către un grup de 19 membri fondatori, îşi propune să ofere cetăţenilor municipiului Cluj-Napoca un cadru optim de exprimare în viaţa publică a oraşului, pe baza valorilor şi principiilor Platformei România 100, cuprinse în Manifest.
Moderatorul comunităţii este conf. dr. abilitat Valentin Naumescu, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

Comunitatea este deschisă tuturor clujenilor care aderă la Platforma România 100 şi doresc să se implice activ în îndeplinirea obiectivelor organizaţiei.

Proiectul grupului iniţiator se întemeiază pe ceea ce noi credem că reprezintă specificul, identitatea şi resursele esenţiale ale Clujului de ieri, de astăzi şi de mâine: EDUCAŢIE– DEZVOLTARE – TRADIŢII MULTICULTURALE – CIVILITATE. Pe aceste patru dimensiuni ne vom structura acţiunile şi proiectele în perioada care urmează.

Dacă doriți să vă alăturați acestei comunități, vă rugăm să trimiteți la adresa cluj.napoca@ro100.ro un mesaj care să includă o descriere scurtă a motivației dvs.