Comunitatea România 100

Ro100 Brașov I
Suntem oameni cu spirit civic, care s-au săturat să se plângă și vor să se implice pentru o schimbare pe plan local, în primul rând, dar și să fie exemple pentru alții, să contribuie la educația civică și să influențeze pozitiv atitudinea autorităților atât prin tragerea lor la răspundere, cât și prin feedback constructiv referitor la activitățile lor.

Ne-am unit pentru a fi cât mai eficienți și organizați, pentru a ajuta la informarea și educarea cetățenilor, pentru a sprijini autoritățile să rezolve problemele pe raza municipiului și a județului Brașov.

Țintele noastre principale sunt transparentizarea și optimizarea muncii autorităților locale și dezvoltarea și implicarea comunității.

Ne-am propus să realizăm cât mai multe proiecte care să ajute la sporirea spiritului civic al cetățenilor și să dăm un impuls pentru o comunitate activă și interesată de viața urbei.

Dacă doeriți să veniți alături de noi, vă rugăm să ne scrieți la adresa brasov1@ro100.ro. Moderatorul comunității locale este Uwe Leonhardt.