Comunitatea România100

RO100 Brăila noastră

Dorim să fim o punte între cetățeni și administrație! Dorim să descoperim și să rezolvăm "Împreună" problemele urbei! Să devenim o comunitate locală a oamenilor cu principii morale, de conduită și de coagulare a ideilor, oameni care gândesc liber, care doresc binele comun al societății din care fac parte, oameni care vor să strângă în jurul lor valori culturale, spirituale și educaționale!

Comunitatea locală Ro 100 Brăila noastră va evidenția și rezolva o parte a problemelor orașului, își va aduce aportul la educarea cetățenilor prin puterea exemplului, va fi o comunitate atentă și va supraveghea îndeaproape activitatea factorilor de decizie și modul în care își desfășoară activitatea aleșii locali.

Brăila este o zonă aparte: săracă, sărăcită de valori, lipsită de educație civică și politică, puternic influențată și influențabilă de PSD, cu un ADN mult prea tolerant ce vine din istoria de populație cosmopolită! Un oraș mic unde se cunosc toți! Și unde încă se tremură de frica sefului. Ce poți să faci într-o asa comunitate? Nu poți decât să dai exemplu personal, să demontezi pas cu pas propaganda, sau măcar să încerci. Să încerci să coagulezi o comunitate de oameni morali, care să fie exemplu!

Moderatorul acestei comunități locale este Cristian Techiu. Dacă doriți să veniți alături de noi, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa braila.noastra@ro100.ro.

Haideți să încercăm să facem asta ÎMPREUNĂ, vă așteptăm alături de noi!