Comunitatea România 100

RO100 Bistrița

Comunitatea locală RO100 Bistrița s-a constituit în iunie 2018, la inițiativa unui grup de bistrițeni convinși că implicarea este singurul generator al schimbării.

Între timp, grupul s-a lărgit cu alți bistrițeni care au demonstrat, fiecare în domeniul în care activează, că sunt oameni ai faptelor, oameni care împărtășesc aceleași valori: corectitudine, cinste, onestitate, verticalitate, civism, implicare activă, comunicare multiculturală.

De ce suntem împreună? Pentru că noi credem că Bistrița își poate învinge aerul provincial și pentru asta are nevoie de inițiative care să vină din partea unor oameni vizionari și responsabili, pentru care binele cetățeanului să fie prioritar.

Cine poate să ni se alăture? Oricine s-a săturat să aștepte schimbarea și este decis să pună umărul la producerea ei. Chiar și tu. Dacă ai 16 ani, ești cetățean român, moralitatea, integritatea și competența sunt caracteristicile tale, te așteptăm în comunitatea noastră, al cărei moderator este Cristiana Zăgreanu.

Dacă vrei să fim ÎMPREUNĂ pentru BISTRIȚA scrie-ne la bistrița@ro100.ro.