Comunitatea România100

RO100 Baia Mare
Comunitatea locală RO100 Baia Mare este constituită din persoane cu profesii diverse, unite de aceleași idealuri civice, valori şi principii morale. Avem ca scop comun crearea şi dezvoltarea unei comunități sănătoase, cu cetățeni bine informați, conectați la viața și problemele orașului, astfel încât împreună să putem face acele lucruri mici dar importante care clădesc o societate funcţională.
 
Credem în activarea civică a cetățenilor onești, responsabili și motivați în sensul principiilor Platformei România 100. Credem că astfel de cetățeni pot contribui la schimbarea pe care ne-o dorim, la transformarea în bine a societății, la construirea unor oportunități reale pentru o viață decentă în România, țară cinstită, demnă, pro-europeană.
 
Suntem preocupaţi de felul în care se dezvoltă acest oraş. Ne propunem să găsim împreună soluții viabile pentru problemele existente în comunitate, dorim să contribuim prin idei și proiecte cu impact pozitiv pentru Baia Mare și chiar pentru România. Vrem să susţinem realizarea unor politici utile pentru comunitatea în care trăim, bazate pe principii democratice și europene.
 
Ne dorim o Românie fără corupţie, însă această luptă împotriva corupţiei trebuie asumată de fiecare dintre noi. Ne dorim o Românie a normalităţii, în care profesionalismul, implicarea civică, onestitatea, transparenţa, deschiderea faţă de oameni să primeze. A trecut vremea criticilor, este momentul ca fiecare dintre noi să-și asume responsabilitatea, este momentul faptelor, al implicării şi al exemplului personal, este momentul să ne mobilizăm, să învăţăm să construim împreună  un viitor mai bun pentru noi şi pentru copiii noștri.
 
Comunitatea este deschisă tuturor băimărenilor care aderă la principiile Platformei România 100 şi doresc să se implice activ investind timpul, energia și creativitatea lor în slujba comunității locale. Dacă ai idei creative și utile societății, dacă îţi doresti să te implici, te așteptăm în comunitatea noastră! Trimite CV-ul și motivația ta pe adresa de email baia.mare@ro100.ro și noi te contactăm pentru înscriere.