Comunitatea România 100

Ro100 Arad

Comunitatea locală Ro100 Arad a fost înființată în ianuarie 2018, din dorința unui grup de 10 persoane de a se implica în activitatea civică din municipiul Arad. Moderatorul comunității este Siefried Meyer. Dacă vrei să te alături ne poți scrie la adresa arad@ro100.ro


Suntem un grup de cetățeni români ce vor să se implice activ în viața publică, în mod altruist, fără a aștepta recompense pentru munca lor și fără a mai aștepta ca alții să facă.
Suntem oameni care nu mai vor să fie mințiți, înșelați, furați, folosiți, și a căror părere vrem să conteze, să fie auzită. Vrem să putem trăi normal, să ne fie respectate drepturile, opinia și credințele, aici, în România, să nu fim nevoiți să plecăm în alte țări pentru asta.
Ne dorim să ni se alăture alți oameni activi, inteligenți, vizionari, determinați, care să aibă încredere în noi și în care să avem încredere.
Pentru asta nu ne putem asocia cu penali, hoți, mincinoși, persoane care sunt interesate doar de câștigul personal, de bunăstarea proprie, lipsite de integritate.