Comunități România100

Cine suntem? Suntem ca voi.

Ca voi, ne-am văzut de treabă la slujbele noastre, crezând că dacă fiecare face asta, e suficient ca România să meargă mai bine. Ne-am plătit dările, am așteptat spitale mai curate, un învățământ mai performant, o administrație căreia să îi pese de fiecare român. Am spus, uneori, că un singur om cinstit nu poate curăța un sistem corupt. Am spus că nu se poate schimba o administrație doar cu o minte limpede. Că un singur vot nu aduce aleși mai buni. Am așteptat și am lăsat să treacă multe oportunități de a schimba ceva în această țară.

Am ales să ne implicăm în noiembrie 2015, în și în jurul echipei Guvernului Cioloș. Împreună, suntem deciși să continuăm să ne implicăm în transformarea României printr-un proiect care să schimbe politica românească din interiorul ei și nu din afară.

Platforma România 100 este construită în jurul acestei echipe, împreună cu voi.

Am strâns în jurul nostru oameni care pot și își doresc să se angajeze în acest proiect. Oameni care au făcut ceva în viața lor profesională fără să folosească politica drept mod de promovare personală. Unii sunt testați în fosta echipă guvernamentală, alții în mediul de afaceri, alții sunt profesioniști în domeniul lor. Sau, pur și simplu, sunt oameni care cred în aceleași idealuri ca noi.

Găsiți aici, pe site-ul Platformei, scurta poveste a fiecăruia. Vă așteptăm să vă alăturați acestei echipe cu poveștile voastre.